1. Bestellen
Door uw bestelling te plaatsen wordt de koopovereenkomst gesloten en gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

2. Betalen
Binnen drie werkdagen dient u de factuur te betalen d.m.v. Ideal, een (internet)overboeking per bank of via Paypal. Het rekeningnummer en het bedrag staan op de bevestigingsmail en de factuur.

3.  Levering
Bestellingen waarvan de betaling voor 15.00 uur is bijgeschreven worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen waarvan de betaling na 15.00 uur worden bijgeschreven worden de volgende dag verstuurd. Bestellingen worden verzonden per TNT Post, zij bezorgen binnen 24 uur.

Indien de levering vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de koper daarvan onmiddellijk bericht ontvangen.

3. Verzendkosten
De verzendkosten verschillen per artikel en per land en staan duidelijk aangegeven voordat u de bestelling definitief maakt.

4. Ruilen / retourneren
Ruilen of retourneren kan zonder opgave van reden binnen zeven dagen na ontvangst van het artikel. Voordat u het artikel terugstuurt dient u dit eerst kenbaar te maken door een mail te sturen naar info@caparica.nl
Nadat het geretourneerde artikel bij Caparica is ontvangen wordt uw geld binnen de wettelijke termijn teruggestort op uw rekening. De verzendkosten worden niet gerestitueerd.
De artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd worden teruggestuurd.
De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

SIERADEN KUNNEN NIET GERUILD OF GERETOURNEERD WORDEN.

5. Garantie
De artikelen vallen onder de fabrieksgarantie. Wanneer artikelen bij normaal gebruik binnen de normale levensduur van het artikel kapot gaan wordt het artikel ter beoordeling naar de fabrikant gestuurd.

6. Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden worden enkel gebruikt voor correspondentie en de verzending van de artikelen. Uw emailadres of andere persoonlijke gegevens worden niet doorverkocht of gebruikt voor andere doeleinden.

7. Afwijkende voorwaarden
Afgeprijsde artikelen, aanbiedingen en speciale bestellingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Tijdens een actieperiode van "Gratis verzending" of "goedkopere verzending" wordt bij retournering van een artikel niet het volledige bedrag restitueerd maar worden de daadwerkelijke verzendkosten ingehouden.

8. Copyright
Op alle teksten en foto’s op de website van Caparica berust auteursrecht.
Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Caparica informatie van deze site te kopiëren, te verspreiden of te publiceren.

9. Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Caparica

K.V.K. nr. 24442366

B.T.W. nr. NL120800834B01

 

© 2009 - 2022 CAPARICA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel